Ці прикмети обіцяють розрив у відносинах / фото ua.depositphotos.com

У світі існує багато прикмет, які застерігають пари від розриву стосунків і проблем в шлюбі. Однак багато хто не звертає на них уваги, але, як виявилося, даремно.

Якщо вірити прикметам, то люди найчастіше самі руйнують свій шлюб, роблячи кілька звичайних речей. Розповідаємо, що не можна робити.

Не їжте однією ложкою. Народні мудрості свідчать, що якщо подружжя будуть їсти однією ложкою, то у них може виникнути відторгнення одне від одного. А якщо після цього ще й витерти руки одним рушником, то уникнути сварок не вдасться.

Відео дня

Не можна втрачати обручки. Якщо ви втратили обручку, то остерігайтеся розриву з коханою людиною. Щоб справа не дійшла до розлучення, вам потрібно разом піти в магазин і купити нову обручку. 

Не розповідайте про своє щастя. Психологи кажуть, що тема стосунків - табу для обговорення. У авшому оточенні можуть бути заздрісники, які захочуть зруйнувати ваше щастя.

Не тримайте вдома трикутники. Якщо у вашому будинку є картини у вигляді трикутників, подушки, іграшки, статуетки або щось інше, то все це може привести до того, що ви потрапите в любовний трикутник. Або ви, або ваш партнер буде зраджувати.

Не спіть навпроти дзеркала. Езотерики кажуть, що через дзеркала відкривається портал в потаємний світ і навіть може з'явитися диявол, який принесе розлад у вашу сім'ю.

Вас також можуть зацікавити новини: