Краса - справа суб'єктивна / фото ua.depositphotos.com

Кожна дівчина хоче бути впевненою в собі, отримувати компліменти від чоловіків і просто блищати. Однак є дуже замкнуті дівчата з комплексами, які не дозволяють їм розкритися.

За допомогою цього тесту ви дізнаєтеся, наскільки ви вродлива і що варто змінити, щоб стати кращою версією себе.

Вам потрібно відповісти на кілька запитань. Відповідь "так" дорівнює двом балам, відповідь "важко відповісти" - одному, відповідь "ні" - нулю.

Відео дня
  1. Ти часто робиш селфі?
  2. У тебе довге волосся?
  3. У тебе рівна хода?
  4. Ти часто горбишся?
  5. Ти робиш манікюр і педикюр?
  6. У тебе приємний голос?
  7. Тобі подобається твоє тіло?
  8. Тобі часто роблять компліменти?
  9. Ти пишаєшся собою, коли дивишся в дзеркало?
  10. Ти часто посміхаєшся?
Кожна людина красива по-своєму / фото ua.depositphotos.com

Результати тесту

Якщо ви набрали від 1 до 6 балів, то вам дійсно є над чим попрацювати. Можливо, у вас просто не вистачає часу або енергії на те, щоб приділити час собі. Постарайтеся делегувати обов'язки і більше подумати про себе кохану.

Якщо ви набрали від 7 до 11 балів, то ви відчуваєте себе симпатичною дівчиною. При цьому у вас є якісь внутрішні затискачі, які не дають вам повністю розкритися. 

Якщо ви набрали від 12 до 17 балів, то ви красуня. Ви досить впевнена в собі, періодично отримуєте компліменти і радієте цьому. Ви наближені до ідеалу.

А ось якщо ви набрали від 18 до 20 балів, то ви і є той самий ідеал, яким хочуть бути багато дівчат. Ви осяюєте своєю внутрішньою і зовнішньою красою оточуючих, даруєте їм світло і любов. Ви здатні підняти настрій будь-якому чоловікові, який проходить повз.

Вас також можуть зацікавити новини: