Не всі були раді дізнатися щось нове про своїх партнерів / фото ua.depositphotos.com

На Reddit з'явилося цікаве питання. Користувач спитав, чи бувало у людей так, що вони дізнаються про свого обранця щось дуже незвичайне прямо перед першим сексом або після нього. Виявилося, таких "сюрпризів" було чимало. 

Користувачі з радістю поділилися досвідом і розповіли, як реагували на дивні, лячні, забавні і просто незвичайні "сюрпризи", які чекали на них в ліжку з обранцями. Про деякі з них, звичайно, хотілося б знати заздалегідь.

Під час сексу "з'їхала" перука

Дівчина розповіла, що колись вона зустрічалася з неймовірно красивим хлопцем. Під час першого сексу з ним вона випадково смикнула його за волосся. І в цей момент стало зрозуміло, що хлопець носить перуку. Довелося швидко думати, як вчинити.

Відео дня

"У мене був дикий секс з хлопцем, я смикнула його за волосся, і уся перука "з'їхала" під моєю рукою. Я просто посунула її назад і вдала, що не помітила", - зізналася дівчина.

Побачив на тілі дівчині величезний шрам, але не злякався

Ще один користувач мережі розповів, що коли він вперше побачив свою обраницю голою, то був шокований. Під одягом дівчина приховувала величезний шрам. Однак хлопець підтримав свою обраницю, що її приємно здивувало.

"Вона зняла сорочку, і у неї був шрам на весь живіт. Це мене шокувало, але я не надто бурхливо відреагував, і вона, здається, була цьому рада. Пізніше вона сказала мені, що була шокована тим, що я не кинув її", - розповів користувач.

Дівчина обмочилася, але її хлопця це не збентежило

Трапляється і так, що в ліжку не обходиться без незручних ситуацій. Один з коментаторів розповів, що у його дівчини було рідкісне захворювання, через яке у неї практично повністю була відсутня чутливість. Після ночі з нею хлопець прокинувся і був, м'яко кажучи, здивований.

"Тієї ночі вона обмочилася в ліжко і, здавалося, не помітила, коли вранці встала, щоб сходити в туалет. Я поміняв простирадло і водонепроникне покриття і вдав, що нічого не сталося, коли вона повернулася", - зізнався користувач.

У нього був рак

Часом люди приховують, що перенесли важке захворювання. Чомусь їм здається, що їх не підтримають, а тому вони знищують свою самооцінку надуманими комплексами. Така ситуація трапилася дівчина, яка відверто розповіла про "сюрприз", що чекав на неї перед першим сексом з хлопцем.

"У нього було лише одне яєчко. Він ніколи не розповідав, що пережив рак яєчок, і дуже соромився цього", - зізналася вона і зазначила, що не стала засуджувати обранця і підтримала його.

Найнеприємніший "сюрприз" у ліжку

Випадкова близкість з незнайомцями може бути дуже небезпечною. Наприклад, ви можете дізнатися про згубні звички свого обранця занадто пізно. Однією з таких історій поділилася ще одна дівчина.

"Він був наркоманом! Ми обидва були оголені і лягли спати, а він витягнув пакетик з кокаїном і почав креслити доріжки. Після цього я перестала вступати в інтимний зв'язок з незнайомцями".

Нагадаємо, раніше в мережі назвали неочевидні "за" і "проти" сексу на одну ніч. Деякі аспекти дійсно варто враховувати заздалегідь.

Вас також можуть зацікавити новини: