Користувачі зазначають, що інтимні питання - особиста справа кожного / фото ua.depositphotos.com

Питання сексу на одну ніч завжди викликає бурхливі суперечки. Втім, зазвичай усе зводиться лише до того, що не усі люди можуть зрозуміти, як можна наважитися довіритися тому, з ким усе одно не буде стосунків.

На Reddit з'явилася ціла "гілка", присвячена обговоренню пікантної теми. Одні користувачі жартували, а інші називали усі "за" та "проти". Деякі плюси та мінуси дійсно неочевидні.

Секс на одну ніч - плюси

Користувачі зазначають, що інтимні питання - особиста справа кожного. Тому якщо обом людям, які погоджуються на секс лише на одну ніч, усе "ок", то суспільство не має цього засуджувати. Також коментатори зазначили, що іноді усе закінчується стосунками та справжнім коханням. Користувачі пишуть:

Відео дня
  • "Якщо обом окей, то не бачу проблем. Головне, користуватися захистом"
  • "Яка різниця, хто з ким і скільки спить, головне, щоб усі виспалися"
  • "Це краще за відсутність сексу роками"
  • "Вирішила я якось спробувати. Та нині ми вже рік разом. Якщо обом норм, то чому ні?"
  • "Це як "перекус" під час запари. Втамував "голод" і забув, не бачу нічого поганого".

Секс на одну ніч - мінуси

Попри те, що з плюсами інтиму на один раз майже усі погодилися, коментатори усе ж зазначили, що мінусів насправді чимало. Так, користувачі нагадали, що головний ризик - венеричні хвороби. Окрім цього, секс на одну ніч може бути небезпечним, якщо партнер виявиться не тим, за кого себе видає. Тому коментатори пишуть:

  • "Такий собі проміскуїтет збільшує ймовірність хвороб, які можуть бути передані в процесі сексу. Не тільки венеричні. Імʼя їм легіон. Частина з них майже невиліковні і при цьому не смертельні. Частина до комічного прості й з буквальними наслідками "почорніє та відпаде" без лікування, коли не дуже дружня мікрофлора з рота потрапляє в нові умови"
  • "Морально-етична сторона питання за дужками, але незаплановані вагітності, які закінчуються абортом чи байстрюками, теж бʼють по загальному здоровʼю населення і якомусь соціальному здоровʼю. Тому що неповні сімʼї потребують більше ресурсів від того, хто доглядає дитину, а на виході усі якісь обділені, ображені чи травмовані"
  • "Я просто не зможу розслабитись і в мене нічого не вийде. Потрібно налагодити емоційний контакт, щоб я відчував себе комфортно. Але комусь ок і я не маю нічого проти. Кожен живе так, як хоче"
  • "Негативно. Я визнаю тільки секс у любові. А якісь ігри на ніч, а тим паче використання повій...".

Нагадаємо, раніше УНІАН розповідав про "чоловічу логіку", яка обурила користувачів мережі. Виявилося, що деякі не вважають зрадою секс з іншою, якщо він стався до шлюбу.

Вас також можуть зацікавити новини: