Ці вчинки буквально доводять їх до божевілля / фото ua.depositphotos.com

Нерідко у відносинах між чоловіком і жінкою трапляються сварки. Однак багато хто не може висловити свої претензії до кінця, а тому просто мовчить через реальні причини свого невдоволення.

Тепер же секрет розкрито. Чоловіки розповіли на Reddit, що їх по-справжньому дратує у жінках. Ці вчинки буквально доводять їх до божевілля.

Постійні розмови про колишніх

Навіть якщо чоловік упевнений в собі і не ревнує свою жінку, його все одно будуть дратувати постійні спогади про колишніх обранців її коханої. Виявляється, вони не завжди в цьому зізнаються. Однак саме розмови про колишніх стають початком кінця, чоловіки починають збирати образи і в підсумку йдуть.

Відео дня

"Постійні згадки свого колишнього. Боже, повернися до нього, якщо навіть зі мною ти постійно про нього говориш!" - емоційно зізнався один з користувачів.

"Перевірки" на брехню

Чоловіки розповіли, що їм не подобається, коли їх намагаються зловити на обмані. Трапляється так, що жінки придумують хитрі "перевірки". Однак чоловіки розуміють, що їх просто намагаються підставити.

"Мені шкода, якщо у тебе були стосунки, коли хтось брехав або обманював, але не витрачай все своє життя, намагаючись зловити мене на брехні. Ти просто хочеш переконатися в тому, що чоловіки брешуть?" - зазначив коментатор на Reddit.

Неповага до партнера

Як виявилося, неохайність або неуважність жінок здається деяким чоловікам проявом неповаги. Їм прикро, коли всі "брудні справи" по дому опиняються на їхніх плечах. Навіть принцесам варто прибирати за собою.

"Вимивання волосся моєї дружини з каналізації виводить мене з себе до такої міри, що мене нудить. Не знаю чому. У мене не було проблем з іншими мерзенними речами. Я навіть можу прибирати блювоту своїх собак практично без огиди. Але не це!" - поскаржився один з чоловіків на форумі.

Дитяча поведінка

Деякі жінки люблять говорити "дитячим" голосом, навмисно не вимовляти всі слова або ж просто прикидатися дитиною, яка не несе відповідальності за свої вчинки. Виявилося, чоловіків це неймовірно дратує.

"Я знаю жінку, яка була заміжня близько 16 років, і вона поводиться так, як ніби її лінь, відсутність сили волі і погана поведінка - забавні і милі, нібито це просто її примха. Вона човгає, як дитина, а коли її чоловік хоче серйозно поговорити, вона ховається під ковдрою. Вона просто поводиться так, ніби нічого не знала", - розповів коментатор.

Спроби виправдати свій характер гороскопами

Виявилося, чоловіки не просто не вірять в гороскопи. Багато з них ненавидять розмови про знаки Зодіаку, сумісність по зірках та інше. Крім цього, їх доводять до божевілля слова жінок про те, що вони погано вчинили лише через те, що це "визначено" їм за гороскопом.

"Ой, вибач, що мало не збила тебе своєю машиною! Просто я - Скорпіон", - навів приклад один з чоловіків.

Нагадаємо, раніше чоловіки чесно зізналися, чим займаються на самоті.

Вас також можуть зацікавити новини: