Депресія змушує людей ізолюватися від світу / фото depositphotos.com

Хтось мріє створити здорові гармонійні стосунки, а хтось збігає як тільки на горизонті з'являється людина, яка їм сподобалася. Чому так - розповіли користувачі Reddit.

Депресія

Деякі користувачі написали, що зараз перебувають в стані депресії і стресу. Тому їм складно сконцентруватися на стосунках і їхньому розвитку. Вони кажуть, що хочуть деякий час побути на самоті. 

Відео дня

"Басейн для побачень потребує хлорки", - написав один із чоловіків.

Комплекс

Інші чоловіки відзначили, що у них є комплекси, які недозволяють їм знайомитися з дівчатами і будувати романтичні стосунки. Вони відчувають, що вони недостатньо хороші для тих, хто їм справді подобається.

"Я відчуваю, що ніхто, хто мені подобається, не покохає мене по-справжньому", - каже користувач мережі.

Любов до самотності

Деякі фоловери пишуть, що їм подобається перебувати наодинці з самими собою - коли не потрібно ні про кого піклуватися і нічого робити. Тільки так вони відчувають себе по-справжньому "в своїй тарілці".

"Мені насправді подобається бути самотньою. Приємно валятися в спідній білизні, нічого не роблячи у вихідні. Хоча я була заміжня. Після розлучення було ще кілька пропозицій від чоловіків, але я відмовилася. Можливо, це егоїстично, я не знаю, мені все одно. Я щаслива", - каже дівчина.

Не охота ходити на побачення

Перший етап розвитку серйозних стосунків - знайомства і побачення. Однак часто вони бувають виснажливими, бо людям доводиться багато спілкуватися, відповідати на одні і ті ж питання і віддавати занадто багато своєї енергії іншій людині. Як зазначають користувачі, це дизморалізує їх. Тому вони вважають за краще відмовлятися від побачень.

Смерть колишнього партнера

Ці історії зворушили мережу. Як виявилося, багато людей не можуть зав'язати з кимось стосунки через пам'ять до померлого партнера. Вони вважають, що це буде зрада, і не вірять, що зможуть знайти когось кращого.

"Людина, яку я любив, померла. Сумніваюся, що я знову знайду когось такого прекрасного, як вона", - написав один із чоловіків.

Боязнь зрад

Інший користувач мережі розповів, що дізнався про зради дружини. За його словами, вона не тільки спілкувалася з чоловіками в інтернеті, але і ходила на реальні побачення, які доходили до сексу. Тому зараз він не може нікому довіряти.

"Це змушує мене відчувати, що я ніколи не зможу довіряти іншому партнеру, як тільки я пройду процес зцілення", - додав чоловік.

Нагадаємо, раніше чоловіки відповіли, чому ніколи не будуть зраджувати своїм дружинам.

Вас також можуть зацікавити новини: