Коментатори підтримали чоловіка, який поскаржився на свою дружину / фото ua.depositphotos.com

Подвійні стандарти - одвічна проблема, яка нерідко стає причиною сварок у стосунках. Прикладом такої ситуації на Reddit поділився чоловік, який був ошелешений вчинком своєї дружини.

Так, він хотів відправитися на парубочий вечір на честь одруження його найкращого друга. Чоловік зазначив, що стане свідком на весіллі, ця подія дуже відповідальна. І перед цією подією він хотів би провести час разом з другом і всіма товаришами, тому вони хочуть піти до ночного клубу. Однак дружина заборонила йому веселитися на парубочій вечірці.

Своє рішення жінка пояснила тим, що не довіряє друзям свого чоловіка. Вона заявила, що могла б піти на свято разом з ним, але не може через роботу. Тому на парубочий вечір не піде ніхто. 

Відео дня

"Це не 21-річні хлопці зі студентського товариства, які п'ють пиво і шукають пригоди. Вони батьки, з дружинами та дітьми. Ми збираємося добре провести час, і я ніколи не робив нічого такого, що змусило б її подумати, що я захочу переспати з дівчиськом на парубочій вечірці", - поскаржився чоловік.

Але найбільше автора історії обурило те, що дружина не відпускає його на "пристойний" парубочий вечір, а сама планує поїздку на вечірку зі стриптизерами. При цьому вона не приховує, що їде туди з малознайомими людьми.

"Я надмірно реагую? Я шафер на його весіллі, і вона не хоче, щоб я пішов, бо не може піти, вона працює. Але вона планує їхати на дівич-вечір у стилі русалок із справжніми стриптизерами-чоловіками... Це як подвійні стандарти", - зазначив чоловік.

Реакція мережі

Коментатори розлютилися через історію користувача. Вони зазначили, що жінка вчиняє нечесно. При цьому багато хто помітив, що дружина спритно поставила чоловіка "під каблук". Юзери пишуть:

  • "У більшості випадків, якщо людина не довіряє своєму партнеру, це відбувається тому, що вона сама його зраджує або планує це зробити"
  • "Ти заслуговуєш на те, щоб провести час з другом. Якщо вона так мало тобі довіряє, то це говорить про більш серйозні проблеми з нею або вашим шлюбом"
  • "Я завжди ненавидів фразу "Я не довіряю твоїм друзям". Неважливо, чи довіряєте ви друзям. Питання в тому, чи довіряєте ви чоловікові?".

Нагадаємо, раніше експерти назвали 7 ознак кармічних відносин між чоловіком і жінкою.

Вас також можуть зацікавити новини: