Жінка дізналася, що чоловік зраджує їй протягом шести років / фото ua.depositphotos.com

Дізнатися про зраду - один із страхів багатьох жінок. Однак куди страшніше зрозуміти, що коханий чоловік не просто завів коханку, а почав жити на дві родини. Такою історією поділилася жінка, яка вирішила вилити душу на Reddit.

Вона давно здогадувалася про те, що чоловік її зраджує, але не могла знайти цьому докази. Три роки тому жінка подавала на розлучення і хотіла піти від чоловіка, але тоді вона дала себе обдурити. Чоловік запевнив її, що вірний і любить тільки її. Жінка передумала розлучатися і вирішила зберегти сім'ю, адже у них двоє дітей.

Однак зараз вона дізналася, що чоловік зраджує її протягом шести років. І жінка була шокована, коли зрозуміла, ким є його коханка. Чоловік закрутив роман з сестрою своєї дружини. Більше того, він завів з нею дитину.

Відео дня

"Він фінансово підтримує мою сестру, з якою я вже 3 роки не спілкуюся. У них є однорічний син. Він купив їй будинок за 2 милі від мене та моїх дітей, і моя мати на 100% підтримувала їхні стосунки та спільне життя. Я не знаю, кого я маю ненавидіти більше. Його, мою сестру або мою мати", - розповіла жінка.

Реакція мережі

У коментарях користувачі підтримали жінку. Вони радять їй задуматися про пошук адвоката і розлучення. Також коментатори пишуть:

  • "Ненавиджу їх усіх. Поки що не кажіть, що ви все знаєте, і наймайте адвоката. Ваш чоловік витратив цілий статок на свою коханку. Це ваші гроші. Боріться за це. Сумувати будете пізніше"
  • "Ви знаєте, що ви також володієте половиною будинку вашої сестри, правда? Відберіть все це і відправте їх усіх до біса!"
  • "Терміново шукайте юриста. Знайдіть справжню "акулу". А потім знайдіть психотерапевта для себе та своїх дітей. Мені дуже шкода. Це не відображення вас. Вони погані люди".

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що вагітна дружина дізналася про зраду чоловіка. Її помсту він не забуде ніколи.

Вас також можуть зацікавити новини: