Воїн зараз знаходиться в США / instagram.com/alexeiratmansky

Захисник України Олександр Будько з позивним "Терен" виступив у театрі в Каліфорнії. Він з'явився в кінці вистави "Жизель" і виступив разом з артистами балету.

Наприкінці постановки вони всі разом заспівали гімн України, піднімаючи жовто-сині прапори із закликом зупинити війну в нашій країні. У цей момент глядачі встали і з завмиранням серце дивилися на артистів. Пізніше вони почали голосно аплодувати.

Будько виступив з артистами балету / instagram.com/alexeiratmansky

Фотографіями з цієї події поділився російський, український, данський і американський соліст балету і балетмейстер Олексій Ратманський, який вже багато років живе в США і активно засуджує агресію Росії проти України.

Відео дня

"Після вистави на сцену вийшов український солдат Олександр Будько, який втратив ноги в боях за свій народ, і разом з усією трупою виконав танець. Важко стримати сльози. Потім ми всі співаємо гімн. Гроші підуть на гуманітарну допомогу в Україні. Я так вдячний всім причетним! Слава Україні", - написав Ратманський у соцмережах.

Будько виступив з артистами балету / instagram.com/alexeiratmansky

Відомо, що "Терен" родом з Рівного. На початку повномасштабного російського вторгнення він вступив до лав ЗСУ і відважно пішов захищати Україну на фронті. Однак останнім часом він перебуає в США. Йому будуть робити протезування після втрати ніг.

Вас також можуть зацікавити новини: