Євробачення-2023 пройде в Ліверпулі / Фото - eurovision.tv

Екстрасенс Людмила Хомутовська відповіла, чи зможе Україна вдруге поспіль перемогти на наймасштабнішому пісенному конкурсі Євробачення-2023.

У новому випуску шоу "Слава+" вона сказала, що в трійці лідерів на Нацвідборі опиняться DEMCHUK, Tember Blanche і OY Sound System. Однак, що стосується самого конкурсу, Хомутовська не впевнена, що Україні таки вдасться перемогти вдруге поспіль.

Варто відзначити і те, що трійка лідерів, названа Хомутовською, відрізняється від фаворита, обраного українцями на даний момент. Згідно з запитами в Google, найчастіше користувачі мережі шукають Jerry Heil, яка виступить на Нацвідборі з піснею "When God Shut the Door".

Відео дня

Також відомо, під якими номерами виступлять фіналісти Нацвідбору на Євробачення-2023. OY Sound System виступлять другими, DEMCHUK - третім, а Tember Blanche - сьомими. А ось фаворитці Jerry Heil дісталася "четвірка" на жеребкуванні.

Нацвідбір на Євробачення-2023: що відомо

Фінал Нацвідбору відбудеться 17 грудня в укритті. За суддівським столом опинилися лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя, фронтвумен The HARDKISS Юлія Саніна та переможниця Євробачення-2016 Джамала. 

Сам пісенний конкурс пройде у Ліверпулі. Перший півфінал відбудеться 9 травня, другий - 11 травня, а фінал - 13 травня.

Вас також можуть зацікавити новини: