Юрій Рудий - учасник шоу" Холостячка-2 " зі Златою Огнєвіч / фото instagram.com/yuriyrudy

Учасник шоу "Холостячка-2"зі Златою Огнєвіч Юрій Рудий чесно розповів про свій образ на проекті та поділився чесними враженнями про реаліті.

Чоловік не приховує, що йшов на шоу в тому числі заради піару, повідомляє "Сьогодні".

Він розповів, що у кожного на проекті повинен бути свій образ. Його, наприклад, за словами самого Юрія, показали більш агресивним і брутальним, хоча в житті він інший.

Відео дня

Читайте такожПереможець "Холостячки" Задворний поскаржився на труднощі після розставання з Огнєвіч (фото)Рудий згадує, що в шоу його спочатку хотіли представити як "інтелектуального байкера", але показали якимось злим аб'юзером. "Тому після проекту всі друзі дуже здивувалися, що я ніби сам на себе не схожий", - зазначив він.

Учасник "Холостячки-2" впевнений, що всі прийшли на реаліті першу чергу заради популярності, навіть сама головна героїня.

"Я хотів все й одразу, і кохання, і славу. Ні для кого не секрет, що участь медійних людей і відомих блогерів – це маркетинг проекту", - розкрив він мету приходу на "Холостячку".

Рудий вважає, що деякі учасники ховалися за вигаданим успіхом і сподівалися отримати велику кількість дописників у соцмережах і заробляти на рекламі після участі в реаліті.

Юрій зізнався, що життя після шоу кардинально не змінилося. І це логічно, адже режисер вибув одразу після першої вечірки. 

Нагадаємо, у фіналі шоу "Холостячка-2 " Злата Огнєвіч обрала Андрія Задворного. Але через 1,5 місяця стосунків пара розійшлася з ініціативи чоловіка. Багато глядачів вважали, що Андрій шукав лише спосіб пропіаритися.

Вас також можуть зацікавити новини: