Юля "Зайка" повернулася в шоу "Холостяк-11" / фото СТБ

В 11 випуску проекту "Холостяк-11" в шоу повернулася вибула учасниця Юля "Зайка". Таке рішення Михайло Заливако прийняв після того, як дівчина передала йому записку й попросила про зустріч.

Читайте такожДжесіка прокоментувала несподіваний виліт з шоу "Холостяк-11""Ескортом я ніколи не займалася і не займаюся. Нічого темного в моєму минулому немає. Друге: я дійсно хочу бути з тобою... І я тебе кохаю", - відверто зізналася при зустрічі Юля. 

"Холостяк" зізнався, що скучив за "Зайкою". Після розмови з нею він познайомив дівчину онлайн зі своєю мамою.  А потім Юля познайомила його зі своєю.

Відео дня

"Мені тепер буде теж легше жити, якщо я буду вчасно висловлювати те, що відчуваю", - сказала дівчина, якій Міша вручив троянду на знак повернення на проект.

Таким чином, вперше в історії українського шоу "Холостяк" до фіналу пройшли три дівчини - Аня, Розалі та Юля "Зайка".

"Холостяк-11": хто покинув шоу в 11 випуску від 14.05.2021

У 11 випуску проекту "Холостяк-11" Михайло Заливако вирішив попрощатися з Дашею. "Мені здалося, що ти була не зі мною ... Мені сказали, що ти закрилася від моєї мами", - сказав Міша.

"Даша, ти закрилася від мене. Ти для мене дорога, мені й правда боляче відпускати тебе", - додав "холостяк" і провів учасницю додому.