Саша Погорєлова / instagram.com/sashulialfw

Учасниця 12 сезону романтичного реаліті "Холостяк" Саша Погорєлова розплакалася в ефірі восьмого випуску. Дівчину зворушило звернення її рідних, яке головний герой Алекс Топольський підготував заздалегідь.

Так, Саша пішла на групове побачення з Мариною і Юлею "Медузою". Вони весело провели час в Карпатах, покаталася на санках і побували в чані. Після цього вони вирушили в більш тепле і затишне місце, де Алекс зробив всім дівчатам сюрприз.

Він заздалегідь підготував відеозвернення їхніх близьких. Однак не всі йому сподобалися. Наприклад, мама Марини Голд побажала дівчині вирішити всі свої проблеми на проекті - це викликало у Алекса занепокоєння.

Відео дня

А ось до "Медузи" звернувся її батько. Дівчина розплакалася, побачивши його. Тому Топольському захотілося втішити її. У підсумку вони поцілувалися.

А ось до Погорєлової звернулися її батьки, чим викликали у дівчини дуже сильні емоції. На своїй сторінці в Instagram вона зізналася, що тоді сильно розплакалася:

"Уявіть, коли ти два місяці не бачила свою сім'ю. У тебе немає можливості дзвонити, коли ти хочеш, а ми з мамою завжди пишемо одна одній "доброго ранку" і "вдалого дня". А тут жодного дзвінка і повідомлення за кілька місяців. І тут, коли я побачила сім'ю, я плакала дуже сильно. Мені здається, цього навіть не показали".

Нагадаємо, як пройшов 8 випуск "Холостяка" і хто залишив проект.

Вас також можуть зацікавити новини: