Популярний український гурт KAZKA, яка на M1 Music Awards здобула перемогу відразу в декількох номінаціях, презентувала першу англомовну композицію на своєму сольному концерті в Києві.

Лірична композиція отримала назву «APART». За словами фронтвумен KAZKA Олександри Зарицької, це незвичайна пісня.

«Вона про неземні почуття. Про нитки життя, що об'єднує кожне наше серце в один вузол. І там, де її кінці зійдуться, всі ми обов'язково зустрінемося. Без земних тривог і скороминущих образ», – каже артистка.

KAZKA in Kyiv, 12.12.18 Поки пісня «Плакала» розривала хіт-параді, поки частина люду плакали на кухні й ростили фіалки, а решта — з того всього сміялися і жартували, я не встигла збагнути, коли минули більш як два місяці! Квиток ж бо взяла одразу, коли дізналася про концерт) А про нього — в тій самий день, коли вперше почула @kazka.band ✨ • KAZKA попалили! Підспівувала і танцювала)) В цілому ж, глядачі були цілком спокійні і переважно стояли, як вкопані (як можна встояти під ритмічну музику — це загадка для мене)), тож я собі танцювала в кайф, і не переймалася інстинктом самозбереження і місією «вижити», як то зазвичай буває на металльових концертах))) • Мала місію передати привіт @nikita_budash від @borisspeedy. Сподіваюся, вийшло)) Всіма чакрами посилала ментальні імпульси) А ще, @ralphinana, впізнала твою коліжанку @vasylynatkachuck 🌸 Все ж, непогану травня пам'ять на обличчя)) • Зняла трошечки на пам'ять 🎥 P. S. Під «Свята» танцювалося найзапальніше! 🔥 #kazka #kazkaband #karmatour #di_concerts

Публікація від ⠀⠀🌾 Diana (@di.oborska)

У 2019 році музиканти вже запланували великий тур в Європі та Америці. Серед міст, які зможуть насолодитися виступами найзатребуванішого молодого українського гурту – Варшава, Вільнюс, Таллінн, Рига, Прага, Філадельфія, Нью-Йорк, Вашингтон, Чикаго, Торонто, Сан-Франциско, Сіетл.