Олег Винник звинувачується в крадіжці інтелектуальної власності / фото УНІАН

Олег Винник в 2018 році завоював титул Співак року за версієюM1 Music Awards. У листопаді він зібрав два поспіль аншлаги в столичному Палаці Спорту, а його пісні — справжні завсідники гучних вечірок.

Читайте такожНа концерті Олега Винника чоловіки скаржилися, що не можуть потрапити до туалету (відео)

Однак, нещодавно Едель Лінн розповів, що Олег Винник нібито вкрав деякі свої пісні у його дружини Лори Мелтемі, пише clutch.ua.

За словами цієї людини, у 2002 році починаючий співак Винник познайомився з його дружиною Ларою Мелтемі, яка на той момент мала вже понад 40 записаних композицій, на невеликому музичному фестивалі. Едель стверджує, що Олег попросив у Лари диски з її піснями. На одному з них була пісня, нібито записана в 2001 році, з назвою Візьми мене в полон. За словами чоловіка, Лара виступала з цією піснею на фестивалі в палаці Україна, на телевізійній передачі в Берліні і в посольстві України. Як говорить Едель, Винник повернув Мелтемі диски і похвалив пісні на них.

За словами Еделя, в 2008 році Лара пішла зі сцени, через те, що їй потрібно було перенести операцію. Через три роки вона виступила на фестивалі в Берліні, а вже в 2012 її адвокат побачив в інтернеті пісню "Візьми мене в полон", тільки авторства Олега Винника.

«Це наскільки ідіотом треба бути, щоб у наш час, коли є інтернет, зважитися на крадіжку, з розрахунку, що ніхто нічого не дізнається?», – обурився Едель Лінн.

Подружжя звернулося із скаргою на сайт Олега, але їм відповіли лише звинуваченням у наклепі і пригрозили судом.