Навесні глядачів чекають такі картини, як «Капітан Марвел» / скріншот

Портал Collider склав список з 19 найочікуваніших бойовиків 2019 року. Всі кінострічки в переліку згруповані за датою прем'єри.

Читайте такожУ мережі з'єднання явився трейлер супергеройського фільму "Капітан Марвел" (відео)

Журналісти відзначають, що в лютому вийде два великих блокбастери: «Снігоприбирач» Ханса Петтера Муланда, а також заснований на манзі фантастичний фільм Роберта Родрігеса «Аліта: Бойовий ангел».

Відео дня

Навесні глядачів чекають такі картини, як «Капітан Марвел» Анни Бодейн і Райана Флека, «Потрійний кордон» Джея Сі Чендора, «Шазам!» Девіда Сандберга, «Хеллбой» Ніла Маршалла, «Месники: Фінал» братів Руссо, «Джон Вік 3» Чада Стахелскі і «Годзілла 2: Король монстрів» Майкла Догерті.

Головними прем'єрами літа назвали кінострічки «Люди Ікс: Темний Фенікс» Саймона Кінберга, «Люди в чорному: Інтернешнл» Гері Грея, «Людина-павук: Далеко від дому» Джона Уотс і «Хоббс і Шоу» Девіда Літча.

У список найочікуваніших бойовиків, які вийдуть восени 2019 року, потрапили «Близнюк» Енга Лі, «Ангели Чарлі» Елізабет Бенкс і «Термінатор: Перезавантаження» Тіма Міллера.

Під кінець року, в грудні, журналісти рекомендують подивитися такі блокбастери, як «Джуманджі 2» Джейка Кездана і «Зоряні війни: Епізод 9» Джей Джея Абрамса. Крім того, в список включили трилер Майкла Бея 6 Underground, про дату виходу якого поки не повідомляється.

Як повідомляв УНІАН, у грудні газета The Guardian вибрала 50 найочікуваніших фільмів 2019 року. У трійку лідерів рейтингу увійшли «Жадібність» Майкла Вінтерботтома, «Амоніт» Френсіса і Sorry We You Missed Кена Лоуча.