Артистові було 69 років / filarmonia.online

Сьогодні вранці у Москві помер співак Сергій Захаров. Артист, що виконував такі хіти як  "Очи черные" і "Три белых коня", помер на 69-му році життя.

Про це повідомляє "СтарХіт".

Читайте такожПомер британський актор, який зіграв Пуаро і Черчілля

Відео дня

Джерело «СтарХіта» повідомило, що кілька днів тому Захаров був на відпочинку за кордоном, після чого повернувся в Москву. 3 березня в петербурзькому концертному залі Біля Фінляндського» у співака повинен був відбутися сольний концерт.

Відзначимо, що в 2016-му році в ЗМІ з'явилася інформація про те, що Сергій Захаров був екстрено госпіталізований. Тоді, за даними журналістів, він потрапив в одну з кращих лікарень Москви через проблеми з серцем. Стверджувалося, що фахівці діагностували у Захарова токсичне отруєння і йому призначили терапію. Пізніше з'явилися дані про те, що Він знаходиться в реанімації для кардіологічних хворих, про це повідомляли ЗМІ з посиланням на довідкову службу Боткінської лікарні. Тоді представники співака спростували цю інформацію, зазначивши, що Захаров проходив планове обстеження.

Як повідомляв УНІАН, на похоронах зірки фільму "Любов і голуби" Сергія Юрського сталася надзвичайна подія - відомий актор впав у непритомність.