Продюсер Потап і молдавський співак Дан Балан, судді вокального проекту "Голос країни-9", серйозно посварилися у ході 8 випуску, який відбувся 10 березня в ефірі каналу "1+1".

У цю неділю на проекті стартували перші "вокальні бої". І перепалка зіркових тренерів сталася після того, як Дан Балан поділився своєю думкою щодо виступу підопічних Потапа Карини Арсентьєва і Катерини Гудим, пише "Обозреватель".

Читайте також"Голос країни 9": Монатік "заблокував" Потапа заради унікального голосу з Мінська (відео)

Дует учасниць виступив у 8 випуску з піснею "Cheap Thrills" австралійської співачки Sia. Після завершення номеру судді стали ділитися своїми враженнями, та Дан Балан зізнався, що йому виступ підопічних Потапа не сподобався.

"Я обожнюю цю пісню, але я сказав собі, що буду чесним сьогодні. Мене не зачепило. Я відчув, що ця пісня не для вас", - зазначив співак.

Після того, як учасниці шоу пішли зі сцени, Потап повернувся до цієї ситуації та обурився тим, що Дан Балан озвучив "дівчаткам" таку думку, що варто було б сказати за лаштунками особисто йому - їхньому тренеру.

"Тебе це зачепило, це очевидно. Ти не можеш нормально змагатися. Те, що ти зараз робиш - це неправильно", - заперечив Дан Балан, що спричинило подальший спір між колегами.

"Ти закінчив?" - відмахнувся Потап від подальших коментарів.

"Я закінчив з тобою назавжди", - ображено відповів йому Дан Балан.

Пізніше Потап попросив вибачення у глядачів за сварку, яка сталася в ефірі.