Принц Гаррі і Меган Маркл \ REUTERS

Герцогиня Меган була призначена віце-президентом Королівського фонду Співдружності, главою якого є принц Гаррі, а покровителем - королева Єлизавета II. 

Читайте такожМеган Маркл може народити передчасно

Вагітна герцогиня взяла участь у дискусії, присвяченій жінкам, Міжнародному жіночому дню та правам жінок в сучасному світі, передає ТСН. На зустріч Меган приїхала в чудовому настрої і новій сукні, на ній було коротке чорно-біле плаття від Reiss, його герцогиня поєднала з піджаком Alexander McQueen, чорними човниками на підборах від Manolo Blahnik і клатчем від Stella McCartney. На обличчі у Меган знову був лаконічний макіяж, а волосся було зібране в зачіску. 

Відео дня

На заході герцогиня подискутувала з іншими жінками на тему фемінізму. "Мова йде не тільки про те, щоб дівчатка ходили в школу і ставали розумними дівчатами, але і про те, щоб потім ці розумні дівчата ставали впливовими жінками і змінювали світ на краще", - сказала герцогиня у своїй промові. 

Вмінню триматися на публіці герцогині Сассекській можна тільки позаздрити. До речі, на заході вкотре Меган зазначила, що вони з принцом Гаррі не знають стать своєї дитини, яка з'явиться на світ вже наступного місяця.