"Маска Зорро", "Desperado", "Один вдома" - у новому кліпі Олега Винника на пісню "Пчелка Майя" режисер Олена Вінярська і продюсер Олександр Горбенко органічно поєднували кілька всесвітньо відомих екранних історій в одну, представивши власний цікавий сюжет.

Читайте такожОлег Винник здивував зміною іміджу (фото)

"Коли я писав пісню "Пчелка Майя", звичайно, уявляв знаменитого персонажа – добру, веселу, справедливу Бджілку, яка робить світ щасливим. Але, як показує практика, не так просто на таку легку танцювальну композицію зняти цікавий кліп. Для того, щоб показати глядачеві якісний продукт, ми доклали чимало зусиль. Шукали якусь фішку, особливий підхід, щоб відео вийшло небанальним, незаїждженим, трохи несподіваним і приємно шокувало", - коментує нову відеороботу Олег Винник.

У зйомках взяли участь танцюристи з балету Freedom. Головну роль зіграла восьмирічна Дар'я Рибка, раніше фігурувала в одній зі сцен кліпу "Роксолана". За сюжетом Винник в образі Зорро приходить на допомогу юної героїні, яка залишається вдома одна, і стає її новим уявним другом.

Як повідомляв УНІАН, раніше п'яну фанатку Олега Винника покарали за спробу зірвати концерт в Одесі.