Пугачова виступить з ювілейним концертом / фото fan-club-alla.ru

Рівно тиждень залишається до головної події року – ювілейного концерту Алли Пугачової, який обростає новими чутками.

ЗМІ пишуть, що нібито концерт Примадонни буде йти під фонограму (щоб все минуло гладко, заради зйомки), а більша частина програми – нові пісні, які артистка ще не твердо знає. Боїться забути текст, не впоратися з диханням, тому, мовляв, і вирішила відзняти заздалегідь усі номери й великі плани, зробивши кілька дублів, без глядачів, пишуть Дни.ру.

Читайте такожРозкрито головний сюрприз на ювілейному концерті Алли Пугачової

Відео дня

А під час самого концерту нібито будуть зніматися тільки загальні плани й зал. Для телеверсії все красиво змонтують воєдино.

"У такому випадку ювілейне шоу Пугачової, присвячене не лише її 70-річчя, а й 20-річчю останнього прощання зі сценою, загрожує обернутися скандалом. Диск люди можуть і вдома послухати...", - йдеться у повідомленні.

Те, що концерт буде йти під фонограму, можна було припустити ще взимку, коли в мережу витекли дві нові композиції Примадонни. Тоді її директор Олена Чупракова необережно сказала, що всі пісні для програми вже записані. А саундпродюсер Олександр Лопатін додав: "Концертні версії вона записує вже на іншій студії".

"Багато критиків вважають, що нинішня вокальна форма Пугачової не дозволяє їй працювати, що називається, наживо. Викликає сумніви і якість матеріалу, який артистка представить публіці", - підсумували в ЗМІ.

Раніше в мережі з'явилися кадри з репетиції ювілейного концерту Алли Пугачової. На них Примадонна з'явилася з новою зачіскою - прямим чубчиком і подовженим каре. Також вона повернулася до природного кольору волосся.