Принц Гаррі / фото REUTERS

Принц Гаррі, якому дружина Меган 6 травня народила сина, після появи первістка на світ вперше з'явився на офіційному заході. 

Читайте такожЗ'явилися перші фото сина принца Гаррі і Меган Маркл

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Відео дня

Він прилетів до Нідерландів на "Ігри Нескорених", минулого року принц відвідував їх разом зі своєю дружиною Меган, яка вже була на ранньому терміні вагітності.

На публіці принц з'явився радісний і щасливий, а шанувальників замилував підпис на його куртці "Daddy". Герцог поспілкувався зі спортсменами, випробував свої сили у стрільбі з лука, а також покатався на велосипеді. 

Принц Гаррі / фото REUTERS

Також у Нідерландах принцеса Маргарита подарувала принцові подарунок у вигляді маленького дитячого бодіка для його новонародженого сина Арчі. 

Принц Гаррі і принцеса Маргарита / фото REUTERS

Поки принц Гаррі працює, його дружині піклуватися про новонародженого сина допомагає її мама Доріа, яка приїхала в Лондон за кілька тижнів до народження онука.

Нагадаємо, хлопчику далиім'я Арчі Гаррісон Маунтбаттен-Віндзор, у нього немає титулу принца, як у дітей принца Вільяма і герцогині Кембриджської Кетрін. Кажуть, принц Гаррі і герцогиня Меган самі не захотіли, щоб королева Єлизавета II подарувала для нього такий титул.