Мейсі Вільямс / REUTERS

Мейсі Вільямс, яка грає роль Ар'ї Старк у культовому серіалі "Гра престолів", заявляє, що популярність негативно вплинула на її самооцінку та психічне здоров'я.

Про це вона розповіла в інтерв'ю в подкасті Happy Place, повідомляє CNN.

Так, потрапивши в акторську команду культового серіалу в 13 років, Вільямс зіткнулася з публічністю і тиском громадської думки. Не вміючи ігнорувати критику у соціальних мережах, вона дуже страждала через негативні коментарі на її адресу: "Це дуже зачіпає, бо в твоїй кишені постійно лежить чиясь думка. Це починає поглинати вас. Доходить до того, що ви майже жадаєте чогось негативного, щоб далі сидіти в дірі печалі".

Відео дня

Читайте також#AryaChallenge: найскандальніший момент в останньому сезоні "Грі престолів" перетворився на новий флешмоб (відео)

22-річна Вільямс каже, що зараз активно працює над тим, щоб позбутися від цього нав'язливого стану, але все ще думає про коментарі, які завдають їй болю. "Я все ще лежу в ліжку об 11-й годині ночі, розповідаючи собі все, що я ненавиджу в собі", - сказала Вільямс.

Вільямс каже, що з нетерпінням чекає, що після закінченням "Гри престолів" її популярність теж поступово згасне, щоб вона могла спробувати "нормальне життя".

"Чесно кажучи, я хочу нормального життя. Я не хочу нічого з цього шаленого, шаленого світу, тому що це того не варте", - сказала вона.

Вільямс зазначила, що першим кроком до пошуку свого щастя є припинення спроб бути тим, ким люди хочуть, і замість цього зосередитися на тому, щоб бути собою.

Як повідомляв УНІАН Lite раніше, у новому інтерв'ю 23-річна акторка Софі Тернер зізналася, що її невпевненість у собі призвела до затяжної депресії. Рання популярність, яка обрушилася на актрису в 14 років, мала і зворотній бік: тролі в соцмережах, сильний тиск і жорстокі коментарі на адресу Софі зіграли злий жарт з її психічним здоров'ям.