Відкриваючи низку гучних релізів синглів з початку минулого року, Monatik заявив про вихід третього сольного альбому LOVE IT ритм. Презентація відбулася одночасно на всіх цифрових майданчиках напередодні масштабного Stadium Show, яке заплановано на 1 червня на НСК Олімпійський.

Відео дня

З моменту виходу попереднього альбому, мультиартист безперервно працював над створенням нового музичного матеріалу. Встановлена планка якості Звучить була настільки високо оцінена професійними колегами і мільйонами шанувальників по всьому світу, що вихід кожного нового треку ставав подією.

LOVE IT ритм наповнений 20 треками, а також INTRO і OUTRO частинами. Починаючи з презентаційного INTRO, артист занурює слухача в історію, яку той з них проживає на одному диханні. З кожним наступним треком, інтерпретація абсолютного свіжого музичного бачення артиста стає нескінченно відвертою і щирою.За особистістю Monatik впевнено закріпився образ музичного генія, який веде танцювальну поп-музику в своєму, абсолютно новому напрямку, задає їй особливий ритм. Музичний ряд LOVE IT ритм - це шлях артиста з самого початку, обшитий аномальною кількістю, захованих в шарах, музичних "хуків", передає "Главред".

У складі лонгплея LOVE IT ритм є кілька анонсованих раніше бенгерів і чотири дуети з артистками, які уособлюють зріз сучасного українського шоу-бізнесу (класицизм - Ніна Матвієнко, принцеса поп-музики - Надя Дорофєєва, хіп-хоп "гармата" - Alyona Alyona і неограненний талант, пробивається до світла - Lida Lee).

Як повідомляв УНІАН, MONATIK вперше за довгий час випустив новий кліп.