Автомобіль Toyota Raw4 темно-синього кольору в Олі Цибульської викрали 5 травня в період з 17 до 19.00 біля Сирецького парку за адресою Парково-Сирецька 9.

Співачка відразу звернулася в поліцію і поширила інформацію. Авто все ще в розшуку, але Оля сподівається, що її машину знайдуть. А також - ділиться порадами з іншими, як уберегти своє авто від угону.

Читайте такожТелефонують з особистих номерів моєї команди: співачка розповіла про пошуки викраденого авто (фото)

"По-перше, ні за яких обставин не залишайте техпаспорт в салоні! Якщо у вас вкрали машину, а техпаспорт був у салоні, то коли ви прийдете в страхову, вам скрутять фігуру з трьох пальців і не повернуть гроші. Таке не озвучують у страхових, але я ділюся цією інформацією з вами.

По-друге, постарайтеся якось відзначити свій автомобіль, так його буде простіше знайти на камерах. Це яскраві подушки, наклейки, пофарбовані диски.

По-третє, залишайте в салоні речі, за якими можна впізнати машину. Наприклад, вам зателефонують і запропонують повернути її за гроші. Щоб точно знати, що це дзвонить грабіжник, ви можете запитати: "Книжка якогось автора лежить в підлокітнику?", - розповіла співачка.

В кінці відео Цибульська додала, що не грає в брудні ігри, не приймає правила аферистів і досі вірить, що її авто таки знайдеться.

Як повідомляв УНІАН, раніше автомобіль відомого українського шоумена понівечили в Одесі.