Ілюстрація REUTERS

16 червня американський рок-гурт KISS зіграє на НСК "Олімпійський" в Києві в рамках прощального туру End Of The Road.

Читайте такожВідомий український гурт ставити свої концерти "на паузу"

Продаж квитків стартувала на офіційному сайті End Of The Road. Крім відвідування концерту, фанатам пропонуються приємні бонуси. Так, можна придбати один з трьох видів квитків: VIP Meet & Greet, Captain's Lounge Meet & Greet і Ultimate KISS Army Experience.

Відео дня

Квиток VIP Meet & Greet за $1000 передбачає зустріч і спілкування з гуртом, можливість сфотографуватися з музикантами, отримання автографів учасників KISS на спеціальному плакаті туру, отримання ваучера на $100 для покупки Мерч в онлайн-магазині End Of The Road і ламінований пам'ятний документ про зустріч Meet & Greet .

За $1500 власник Captain's Lounge Meet & Greet додатково до бонусів VIP Meet & Greet отримає ваучер на $250 і дозвіл на вхід в ексклюзивну лаунж-зону з баром, де можна буде спробувати спеціальний коктейль End Of The Road.

Ultimate KISS Army Experience коштує $5000. Для його придбання потрібно бути членом KISS Army. Він передбачає отримання можливостей перших двох пакетів і додатково - персональну екскурсію на бекстейдж. Можна буде, наприклад, посидіти за барабанами KISS, побачити гардероб гурту тощо.

Менеджмент гурту KISS забороняє будь-яким учасникам Meet & Greet пропонувати власні речі для того, щоб музиканти залишали на них автографи.

Всі квитки Meet & Greet, крім Ultimate KISS Army Experience, не є підставою для відвідування концерту KISS. Для цього треба обов'язково придбати квиток в Україні.

Як повідомляв УНІАН, у вересні 2018 року гурт оголосив на своєму офіційному сайті про завершення гастрольної діяльності після туру End Of The Road World Tour.

"Все, що ми побудували, і все, що ми здобули за останні чотири 10-річчя, ніколи б не сталося без мільйонів людей у всьому світі, які за ці роки заповнювали клуби, арени і стадіони", – зазначили музиканти. Рокери заявили, що концерти в рамках прощального туру стануть останнім шансом побачити їх на сцені.