Кевін Спейсі виступив з читанням поеми в Римі / Youtube, Gabriele Tinti

60-річний американський актор Кевін Спейсі зачитав поему «Боксер» в Національному музеї Риму. Це стало його першим публічним виступом після того, як з актора зняли звинувачення в сексуальних домаганнях.

Читайте такожСкандал у Каннах: актівісткі вимагають позбавити відомого актора почесного призу

Як повідомляє Daily Beast, Спейсі виступав біля античної статуї «Кулачний боєць», читаючи твір італійського поета Габріеле Тінті (Gabriele Tinti) «Боксер», присвячене втомленому і зломленому бійцеві. 

Звинувачення на свою адресу актор не коментував.

Нагадаємо, 18 липня прокурори штату Массачусетс зняли з Кевіна Спейсі звинувачення в сексуальних домаганнях.

Скандал навколо Спейсі розгорівся у жовтні 2017 року. Тоді актор Ентоні Рэпп звинуватив його в сексуальних домаганнях, які мали місце близько 30 років тому, коли останньому було 14 років. Сам Спейсі заявив, що не пам'ятає такого випадку, але приніс Рэппу свої вибачення.

Пізніше Спейсі оголосив про свою гомосексуальну орієнтацію. Незабаром аналогічні звинувачення проти нього висунули ще десятки людей. Після цього компанія Netflix припинила співпрацю зі Спейсі в серіалі "Картковий будиночок", йому також відмовилися вручати премію "Еммі", а з фільму "Всі гроші світу" вирізали сцени з його участю і перезняли з іншим актором.

Кевін Спейсі знявся в десятках фільмів. Він двічі ставав лауреатом премії "Оскар".