Дівчина прокоментувала секс-скандал довкола неї / фото YOBAJUR

Дівчина екс-чоловіка співачки Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Самія, яка розповіла про стосунки з ним, зізналася, що страждає від шантажу з боку недоброзичливців.

Читайте також"Не дівчинка вже!": Алла Пугачова викликала подив новим фото

Так, у мережі з'явилися скріни буцімто із сайтів ескорт-послуг, на яких нібито присутня анкета Самії. За словами дівчини, невідомі вимагають від неї гроші й тільки у тому випадку пообіцяли прибрати фото із сайтів, передає ТСН.ua

Відео дня

Кохана Мурата зверталася з офіційною заявою на ці сайти, однак вони спростували інформацію про те, що у них є її анкета.

"Я працювала раніше фітнес-моделлю, моделлю спідньої білизни, але мої фото вкрадені з мого особистого iCloud й Instagram. Мене шантажують, вимагають гроші, я відмовила, тому вони почали спеціально скомпрометувати під ескорт-сайт. Я ніколи таким не займалася. Я зверталася з офіційною заявою на ці сайти, і мені дали відповідь, що моїх фото там немає. Це чийсь злий жарт. Спеціально зроблено недоброзичливцями", - сказала нам дівчина Мурата. 

Самія зізналася, що через ці наклепи вони з Муратом дуже страждають. На думку коханої Мурата, скоріше за все, це пов’язано з її стосунками з екс-чоловіком Ані Лорак.

"Я дуже сильно зараз страждаю через ці наклепи. Я цього не заслуговую. Я думаю, що це пов'язано з моїми стосунками. У Мурата дуже багато недоброзичливців і, мабуть, у мене теж. Він відома людина, тому я страждаю", - поділилася з нами Самія.

ТСН
ТСН
фото YOBAJUR

Нагадаємо, наразі Мурат Налчаджиоглу та Самія Ахметова відпочивають в Іспанії. Бізнесмен публікує спільні фото з дівчиною та не приховує нові стосунки.