Собчак і Богомолов одружилися / фото МК

Телеведуча Ксенія Собчак вийшла заміж за театрального режисера, художнього керівника Театру на Малій Бронній Костянтина Богомолова.

Про це повідомляє «Московський комсомолець».

Після реєстрації молодята сіли в катафалк, прикрашений написом «Поки смерть не розлучить нас», і відправилися кататися по місту.

Після реєстрації молодята вляглися в катафалк, прикрашений написом «Поки смерть не розлучить нас» / фото МК

Шлюб був зареєстрований в Грибоєдовському Загсі Москви. Для обох він став другим: раніше Собчак була одружена з актором Максимом Віторганом, Богомолов був одружений на актрисі Дарині Мороз. І у Собчак, і у Богомолова є діти від попередніх шлюбів.

До місця реєстрації шлюбу вони добралися на катафалку. Для цього дня Собчак вибрала традиційне довге біле плаття.

Читайте такожСобчак і Богомолов повінчаються: журналістка офіційно прокоментувала майбутнє весілля

На весілля було запрошено близько 300 гостей. Захід обійдеться їм мінімум в 16 мільйонів рублів. Місце святкування наречені змінили за добу до весілля (передбачається, що через підвищену увагу преси). Так, серед запрошених є режисер Федір Бондарчук з дружиною Пауліною Андрєєвої, гендиректор "Першого каналу" Костянтин Ернст з дружиною Софією. Також на весілля покликали актрису Ренату Литвинову зі співачкою Земфірою.

Отримали запрошення колишня дружина лідера "Ленінграда" Сергія Шнурова Матильда та інші подруги Ксенії — дизайнер Уляна Сергієнко і світська левиця Уляна Цейтліна. Крім того, актор Ігор Верник буде вести весілля в якості тамади.

Як стало відомо Super, Ксенія Собчак та Костянтин Богомолов перенесли весілля з Петровського пасажу на територію Музею Москви на Зубовському Бульварі. Останні кілька днів телеграм-канали обговорювали, що телеведуча і режисер змінили локацію, але про нове місце не знали навіть гості. Їм повідомили адресу напередодні свята.

фото МК

На початку вересня в журналі Tatler вийшло інтерв'ю Собчак, де вона повідомила, що почуття до Богомолова були непереборними, і вона відчуває трепет перед його розумом, талантом і геніальністю. Журналістка уточнила, що відразу розповіла про це своєму чоловікові.