ЗМІ повідомили, що у Заворотнюк рак мозку / Скріншот

За останніми даними, Анастасія Заворотнюк лікується в одній з найкращих приватних онкологічних клінік Москви.

Як повідомило джерело "КП" в медичних колах, гліома головного мозку в Анастасії Заворотнюк була діагностована ще взимку.

Актриса консультувалася з найкращими в Москві фахівцями в цій сфері – з НДІ онкології імені Герцена і НДІ Бурденко. Ті заявили, що хірургічне втручання неможливе – занадто пізно виявлено захворювання. Курс хіміотерапії не дав результатів.

Відео дня

Читайте такожЧоловік Заворотнюк пішов з льодового шоу після чуток про рак в акторка

Зараз онкологи надають Заворотнюк тільки паліативну допомогу. Анастасія досі перебуває в комі, на апараті штучної вентиляції легенів.

Про клініку, де перебуває зірка серіалу "Моя прекрасна няня", розповідають, що роботу ведуть цілодобово, лікують за європейськими та американськими методиками. Цінник починається від 5 тисяч євро, для ракових хворих – від 8. Гроші вносяться до госпіталізації.

"Це депозит на всілякі аналізи, дослідження, операції. Сума не остаточна – щойно гроші закінчуються, треба платити знову. Плюс перебування у палаті реанімації – від тисячі євро на добу. Якщо актрису поклали минулого тижня, йдеться про суму від 20 тисяч євро", – повідомило "КП" джерело в медичних колах.

13 вересня з'явилася інформація, що Анастасія Заворотнюк потрапила в реанімацію у вкрай тяжкому стані. У неї нібито діагностували рак мозку останньої стадії.

Раніше видання «Тайны звезд» повідомило, що після народження третьої дитини у 48-річної Анастасії Заворотнюк виявлено серйозне захворювання - рак головного мозку.