Брежнєва вийшла заміж за Меладзе у 2015 році / фото instagram.com/ververa

Кілька днів шанувальники обговорюють можливий розлад у родині 37-річної Віри Брежнєвої та 56-річного Костянтина Меладзе.

Читайте такожМокра Віра Брежнєва показала "секс" у фонтані (фото)

Спочатку співачка видалила всі фотографії з коханим із соціальних мереж, а потім продюсера звинуватили в таємному романі із солісткою групи «ВІА Гра» Ерікою Герцег, передає "СтарХіт".

Представники зірок одразу спростували домисли, але чутки про проблеми в родині композитора і його музи продовжували поширюватися.

6 жовтня Віра і Костянтин відвідали московський клуб RED, де пройшов концерт популярного українського виконавця Rozhden. Подружжя відпочивало у VIP-зоні разом з друзями і, судячи з відео, опублікованому Брежнєвою, про сварку між ними не йдеться.

Трохи раніше артистка поділилася ще одним сімейним знімком: на ньому Меладзе обіймає дружину, яка прикриває обличчя рукою. До речі, Віра не стала ігнорувати чутки про роман чоловіка з Герцег. Вона посміялася над домислами в іронічному пості.

"Захоплююся здібностями чоловіка. Він встигає керувати офісом, п'ятьма своїми проектами, бути наставником у «Голосі», писати пісні, знімати кліпи, випускати релізи, стверджувати весь контент, займатися дітьми, брати участь у всьому, що відбувається в моєму житті, допомагати в наших сімейних питаннях і ще, за словами преси, регулярно розлучатися і погулювати з Ерікою! Ну просто браво", — написала Брежнєва.

Нагадаємо, що Віра протягом десяти років була коханкою Костянтина Меладзе. Зірки приховували свій зв'язок, але в підсумку продюсер все-таки розлучився з дружиною Яною і таємно одружився з Брежнєвою в 2015 році. Скромна церемонія пройшла в Італії, були присутні тільки близькі друзі. При цьому сама артистка не любить коментувати ранній етап стосунків з обранцем.