Форстер помер через рак мозку / Miramax

У п’ятницю у своєму домі у Лос-Анджелес (США) помер голлівудський актор 78-річний Роберт Форстер.

Про це пише Hollywood reporter.

Роберт Форстер знявся у третьому сезоні серіалу Девіда Лінча «Твін Пікс» та отримав Оскар за роль у стрічці Квентіна Тарантіно «Джекі Браун».

Відео дня

Читайте такожКамбербетч приєднався до екоактивістів у Лондоні (фото)

Видання пише, що актор тривалий час хворів на рак мозку.

Уперше Форстер з’явився на екранах у 1967 році – грав разом з Брандо та Тейлор.

На початку 90-х популярність американця почала стрімко подати – заради грошей брався навіть за малобюджетні фільми.

«Моя кар’єра була такою протягом 5 років, а потім ще 27. Щоразу, як вона сягала дна, я думав, що зможу терпіти. Потім вона знову впала. Наприкінці у мене не було ні агента, ні менеджера, ні адвоката. Нічого. Я брався геть за все», – розповів у 2018 році актор чиказькому виданню.

У 1997 році Тарантіно фактично «реабілітував» Форстера, запросивши його актором у стрічку про Джекі Брауна, написавши під нього героя Макса Черрі. Невдовзі Форстер отримав за роль Оскар.

Після фільму Тарантіно Форстера завалили пропозиціями. Він працював у таких фільмах «Психо» (1998), «Малголленд Драйв» (2001), «Людська природа» (2001) тощо.

Крім того, Форстер повторив роль Макса Черрі у "El Camino: A Breaking Bad Movie".

Як повідомляв УНІАН, культовий голлівудський режисер Квентін Тарантіно працює над новим проектом – не фільмом, а книжкою.

«У мене є персонаж, який брав участь у Другій світовій війні, і він бачив багато кровопролиття. І тепер він повернувся додому (це десь 50-ті роки), фільми його вже не зачіпають. Він вважає їх дитячими після всього, що пройшов», – розповів Тарантіно у розмові з іншим режисером Скорсезе.