У Заворотнюк діагностували рак мозку / instagram.com/a_zavorotnyuk

Близькі родини 48-річної Заворотнюк впевнені, що недуга виникла на нервовому грунті. 76-річній Валентині Борисівні довелося придбати слуховий апарат. До речі, Заворотнюк-старша давно живе в будинку дочки і зятя, фігуриста Петра Чернишова. Зараз вона допомагає йому з однорічною донечкою Милою, але основні обов'язки по догляду за дитиною виконує няня.

Про це пише "СтарХіт".

Читайте також"Страшна хвороба": один Заворотнюк розповів про її стан

Відео дня

Про страшний діагноз доньки Валентина Борисівна дізналася однією з останніх - артистка намагалася якомога довше приховувати від матері правду, побоюючись погіршення її самопочуття. Адже мама Насті пережила чимало трагедій: чотири роки тому у віці 69 років від раку помер її чоловік, телевізійний режисер Юрій Заворотнюк, в 2018-му через перитоніту не стало сина - 52-річного Святослава.

Рідні Анастасії Заворотнюк не діляться подробицями про її стан. Вони лише підтвердили, що дійсно проходить курс лікування. «При цьому вона не перебувала в комі, ніколи не була підключена до апарату штучної вентиляції легенів, не впадала в стан сопору, втрати пам'яті, зміненої свідомості, паралічу або повній атрофії м'язів. Все це вигадки. Правда в тому, що є захворювання і є рішуча мета його перемогти», — зазначили джерела.