MARUV прокоментувала скандал / instagram.com/maruvofficial

Найепатажніша українська співачка MARUV прокоментувала скандал, який вибухнув через її нагороду на премії MTV EMA. Тоді багато ЗМІ написали, що вона перемогла в номінації "Найкращий російський виконавець".

На своїй сторінці в Instagram артистка заявила, що вона отримала нагороду на міжнародній премії MTV EMA в номінації "Найкращий артист за версією MTV Russia".

Читайте такожУ MARUV прокоментували скандал довкола премії MTV

Відео дня

"Навчіться читати й перевіряти факти, перш ніж обливати брудом! Ця номінація не прив'язана до країни або до громадянства. У минулому році переможцем став артист з Казахстану Jah Khalib, а цього року - я. MTV Russia – це філія великого глобального телеканалу, і це єдина філія MTV на всьому пострадянському просторі, і вона зосереджена в Росії, тому так і називається. При цьому тут ротується величезна кількість артистів з усього світу, а особливо з країн СНД", - запевняє MARUV.

"Для особливо обдарованих хочу сказати, що на червоній доріжці я зазначила, звідки я родом, а коли виходила отримувати нагороду, я отримувала її під українським прапором!", - наголосила співачка.

Вона додала, що її багато хто розчарував своїм невіглаством й образами. При цьому співачка назвала себе "світовим артистом".

"... Я буду їздити на премії та з концертами, куди захочу і як захочу, тому що я вільна людина. Я співаю для всіх, кому подобається моя музика. У всьому світі я представляю тільки себе і свою творчість, тому fuck off!", - заявила MARUV.

Нагадаємо, 3 листопада Анна Корсун, вона ж MARUV, отримала премію TV Europe Music Awards. ЗМІ повідомили, що вона була представлена в номінації "Найкращий російський виконавець".