Ротару виступить на "Пісні року" / instagram.com/sofiarotaru.official

Минулого року відома співачка Софія Ротару відмовилася виступати на російській "Пісні року". Але в грудні 2019 року 72-річна артистка все ж заспіває для шанувальників у РФ.

Повідомлення про це викликало бурхливу реакцію, пише "Комсомольська правда".

Читайте також72-річна Софія Ротару вразила своїм зовнішнім поглядом (фото)

Відео дня

"Одразу почалося цькування: мовляв, у Ротару закінчилися гроші, вона повертається в Росію на заробітки. Про яке повернення йдеться? Ротару ніколи не йшла зі сцени. Півроку тому почали продаватися квитки на «Пісню року» і на шоу «Легенди Ретро FM». Всі ці виступи відбудуться в грудні", - розповів концертний директор співачки Сергій Лавров.

Що стосується гонорарів, то на "Пісні року" й на інших новорічних зйомках артисти завжди працювали безкоштовно, за телевізійні ефіри, розповіли у Ротару.

"Минулого року артистка єдиний раз за все існування "Пісні року" не приїхала на зйомки. На те були об'єктивні причини: в Україні було введено воєнний стан. У минулому році співачку розірвали за це у пресі. Цього року Ротару критикують за те, що вона їде на фестиваль. Тепер ми вже не знаємо, що робити наступного року - їхати чи не їхати. Адже все одно зацькують. Ви не уявляєте, як Софія Михайлівна засмучена. Вона стала заручником політичної ситуації", - стверджує концертний директор артистки.

Нагадаємо, в 2018 році Ротару відмовилася від участі у "Пісні року" в Росії через запровадження в Україні воєнного стану після обстрілу країною-агресором українських кораблів й захоплення військовополонених.

Нещодавно стало відомо, що артистка візьме участь у зйомках "Пісні року", а також виступить на фестивалі "Легенди ретро FM". У Росії накинулися на Ротару, дорікнувши в бажанні заробити грошей.