Заворотнюк у тяжкому стані / фото Mash

Рідні хворої на рак російської актриси Анастасії Заворотнюк неодноразово зверталися до шанувальників та журналістів з проханням не переслідувати зірку серіалу "Моя прекрасна няня".

Читайте такожЗ'явилися жахливі подробиці про стан онкохворої Заворотнюк

Але знаходяться журналісти, які продовжують стежити за хворою актрисою в надії отримати цінну інформацію. Про це сім'я артистки повідомила у групі "Підтримка Заворотнюк" в Instagram.

Відео дня

Так, на сторінці підтримки актриси з'явилися фото чоловіків-папараці, які переслідують кінозірку та пропонують лікарям гроші за інформацію про неї. Рідні Анастасії Заворотнюк у зв'язку з цим зробили гнівне звернення.

"Хочемо запитати ось цих чоловіків, які на фото: чи є у вас діти, батьки, хоч хтось, хто вам дорогий у житті? Якби біда з вашими близькими, ви б оберігали їхні спокій чи намагалися зробити їм ще болісніше? Десь є межа цього нахабства і хамства? Що ви відчуєте, якщо хтось буде ось так само безцеремонно спекулювати на темі вашого здоров'я? Пропонувати співробітникам медустанови торгувати інформацією про пацієнтів — це низько", — висловили обурення родичі актриси.

Хочемо запитати ось цих чоловіків, які на фото: чи є у вас діти, батьки, хоч хтось, хто вам доріг в житті? Якби біда з вашими близькими, ви б оберігали їх спокій або ж намагалися зробити їм ще болючіше? Десь є межа цієї нахабства і хамства? Якщо ви в силу віку думаєте лише про кар'єрні амбіції, вважаючи, що ніколи не опинитеся на місці героїв ваших репортажів, то це дуже недалекоглядно. Життя занадто непередбачуване. Що ви відчуєте, якщо хто-то буде ось так само безцеремонно спекулювати на темі вашого здоров'я? Пропонувати співробітникам мед установи торгувати інформацією про пацієнтів - це низько. Ми ще раз ПРОСИМО не переходити межі і залишити нас у спокої! Просто перенесіть ситуацію на себе і робіть по-людськи. Всім іншим ДОБРА!

Допис, поширений Підтримка Анастасії Заворотнюк (@podderzhka_azavorotnyuk)

Нагадаємо, на початку осені 2019 року ЗМІ повідомили про важку хворобу, на яку страждає Анастасія Заворотнюк, і госпіталізацію актриси. Після цього її чоловік Чернишов утримувався від виступів.