Заворотнюк та її родина звернулися до людей / instagram.com/podderzhka_azavorotnyuk

Актриса Анастасія Заворотнюк, яка проходить реабілітацію після раку мозку, передала шанувальникам привіт і подякувала всім за підтримку.

Читайте такожЧоловік Заворотнюк вивів на лід їхню однорічну доньку (фото, відео)

Відповідне звернення від актриси і її сім'ї з'явилося в Instagram.

Відео дня

«Настає Новий рік, і сьогодні від Анастасії та всієї родини ми хочемо побажати вам добра, ЗДОРОВ'Я і добробуту! Нехай наступний рік стане щасливим, нехай він виконає ваші найголовніші бажання!

Всім вам Настя передає величезний привіт і дякує за підтримку, за ваші молитви і те душевне тепло, яке ви даруєте. Всього найкращого вам і вашим близьким! Дуже дякуємо всім!», - йдеться у публікації.

Наступает Новый год, и сегодня от Анастасии и всей семьи мы хотим пожелать вам добра, ЗДОРОВЬЯ и благополучия! Пусть следующий год станет счастливым, пусть он исполнит ваши самые главные желания! Всем вам Настя передаёт огромный привет и благодарит за поддержку, за ваши молитвы и то душевное тепло, которое вы дарите. Всего самого лучшего вам и вашим близким! Большое спасибо всем! ❤️

Публикация от Анастасия Заворотнюк (@a_zavorotnyuk)

Нагадаємо, на початку осені 2019 року ЗМІ повідомили про важку хворобу, на яку страждає Анастасія Заворотнюк, і госпіталізацію актриси. Після цього її чоловік Чернишов утримувався від виступів.