Принц Вільям, Кейт Міддлтон і принц Гаррі / фото REUTERS

Принци Великобританії Вільям і Гаррі спростували новину видання Times про те, що вони стали чужими один одному і, що їхні стосунки зіпсовані.

Брати випустили спільну офіційну заяву, в якій назвали інформацію помилковою.

Читайте такожЄлизавета II збирає сімейну нараду через відмову принца Гаррі і Меган Маркл від королівських повноважень

Відео дня

Як повідомляє ТСН з посиланням на видання Independed, в заяві монархів йдеться про те, що новина, опублікована у виданні є "образливою" і "шкідливою".

"В британській газеті сьогодні прозвучала брехлива історія, яка розповідає про стосунки між герцогом Сассексським і герцогом Кембриджським. Для братів, які так глибоко опікуються проблемами, пов'язаними з психічним здоров'ям, використання мови підбурювання таким чином образливе і потенційно шкідливе", - заявили принци. 

Зауважимо, що інформація про зіпсовані відносини між братами з'явилася після того, як принц Гаррі і Меган заявили про вихід з королівської родини.

Нагадаємо, сьогодні, 13 січня, у Букінгемському палаці вирішили екстрено провести переговори щодо цієї ситуації, у яких візьмуть участь королева Єлизавета, Чарльз, Вільям та Гаррі. Вони мають передивитись низку можливостей для роду Сассексів, зважаючи на те, що Гаррі та Меган відступають від обов’язків старших у роді.