Ілюстрація / REUTERS

Принц Вільям вкрай розлючений рішенням молодшого брата Гаррі та його дружини Меган скласти обов'язки членів королівської сім'ї.

Як повідомило джерело виданню Times, герцог Кембриджський настільки розлючений, що навіть більше не хоче спілкуватися з рідною людиною. Він розповів другові, що тепер вони з братом "не настільки близькі, як раніше" і "стали зовсім чужими", пише ТСН.

Читайте такожЄлизавета II збирає сімейну нараду через відмову принца Гаррі і Меган Маркл від королівських повноважень

Відео дня

"Протягом усього життя я був поруч з моїм братом, поклавши йому руку на плече. Я більше ніколи не зможу його обійняти - ми стали зовсім чужими. Мені сумно з-за цього. Все, що ми можемо зробити, все, що я можу зробити, - це намагатися підтримати їх і сподіватися на те, що настане час, коли ми всі будемо дотримуватися однієї й тієї ж думки. Мені хочеться, щоб усі ми були командою", - поділився з близьким оточенням Вільям.

Нагадаємо, що минулого тижня принц Гаррі та його дружина Меган офіційно оголосили про намір скласти з себе обов'язки членів королівської сім'ї. Герцоги Сассекські заявили, що збираються відійти від "старшого" членство в королівській сім'ї і працювати, щоб стати фінансово незалежними.

Подейкують, що з такою заявою Меган і Гаррі виступили, не попередивши членів своєї сім'ї, включаючи королеву Єлизавету II. У Букінгемському палаці вирішили негайно провести переговори щодо цієї ситуації. Переговори повинні відбутися сьогодні, 13 січня в Сандрингемському палаці. У них візьмуть участь королева Єлизавета, Чарльз Вільям і Гаррі. Вони повинні переглянути ряд можливостей для роду Сассексів, попри те, що Гаррі і Меган відступають від обов'язків старших в роді.