Меган Маркл помітили на прогулянці разом з сином / фото instagram.com/harrymeghanprince/

Поки принц Гаррі вирішував всі нагальні справи в Лондоні щодо виходу з королівської сім'ї, його дружина Меган Маркл насолоджується свободою в Канаді.

Читайте такожПринц Гаррі покинувши Британію і полетів до Канади до дружини і сина (фото)

Зазначимо, що колишня актриса разом зі своїм первістком Арчі Харрісоном поїхала на історичну батьківщину, де зараз проводить час. Коли герцогиня повернеться до Британії, поки невідомо.

Тим часом, в Канаді Меган Маркл відчуває себе вільно і може собі дозволити прогулятися без настирливої уваги британських журналістів. Правда, папараці все одно вдалося сфотографувати дружину принца Гаррі під час однієї з прогулянок.

Герцогиня була одягнена в досить повсякденний одяг, а на руках тримала свого улюбленого сина – Арчі Харрісона. До всього, Меган на повідку вела двох собак – чорного лабрадора Оз і бігля Гая, а за спиною її охороняли двоє співробітників з королівської охорони.

Багато шанувальників відзначили, що після гучної заяви і поїздки в Канаду Маркл виглядає дуже щасливою і безтурботною.

Як повідомлялося, принц Гаррі, онук королеви Великобританії Єлизавети II, і його дружина Меган Маркл оголосили про те, що відмовляться від статусу високопоставлених членів монаршої сім'ї та їх привілеїв. У заяві подружжя відзначило, що рішення не є раптовим і ухвалене "після багатьох місяців роздумів і внутрішніх дискусій".

У заяві Букінгемського палацу повідомляється, що Гаррі і Меган Маркл більше не будуть використовувати титули Його і Її королівська високість. Також вони не будуть отримувати кошти на виконання своїх королівських обов'язків.