Помічник Наталії Андрійченко не може знайти її / Фото профілю natalya_andreychenko

Російська і радянська актриса Наталя Андрейченко перестала виходити на зв'язок після того, як побувала у подруги в Мексиці.

Про це повідомляє "360", посилаючись на представника артистки Яна Трунцева.

Відео дня

Читайте такожЗірка "Мері Поппінс" розкрила свій головний секрет: актрису по-звірячому зґвалтували біля кладовища

«Наталя не виходить на зв'язок вже понад добу. У суботу вона була в гостях у подруги Марет в Канкуні, поїхала о 15:00, сказавши про погане самопочуття і втому, її хилило в сон... (в останні дні у неї йшла напружена підготовка до запуску одного проекту). Після того, як вона сіла в машину, більше не виходила на зв'язок... Їхати близько години за кермом», — написав Трунцев в офіційному акаунті актриси в Instagram.

Журналістам він розповів, що в останні дні спілкувався з Андрійченко майже кожного дня – вони обговорювали проект. Бувало, що вона пропадала на якийсь час, але не на два дні. Тому, за словами Трунцева, вся команда зараз дуже турбується.

«Наталія напередодні хворіла. Вона плавала в басейні, і в неї піднімалася температура. Вона застудила вухо, і через це відбулося запалення, і вона пила антибіотики. Вона мені про це казала. Марет сказала, що вона поїхала на машині за кермом. Більше на зв'язок не виходила, це дуже дивно з урахуванням того, що вона погано себе почувала», — розповів представник актриси.

Він додав, що зараз намагається зв'язатися з сином Андрійченко, але той живе у Швейцарії і може не знати про стан матері.

«Я не можу додзвонитися до її сина за тим номером, який у мене є, щоб дізнатися хоч якусь інформацію. У мене є телефон її помічника в Мексиці, і він відповів, що він на вихідних. Сьогодні понеділок, але у нього робочий день через різницю у вісім годин ще не настав», — зауважив Трунцев.

PR-директор закликав усіх, хто володіє інформацією про актрису, вийти на зв'язок. За його словами, вона недоступна по обох відомих йому номерах — російському та американському.

УВАГА!!! Величезне прохання всіх, хто володіє будь-якою інформацією про місцезнаходження Наталії Андрейченко повідомити за телефоном +7 (985) 843-32-97!!! Наталя не виходить на зв'язок вже більше доби. У суботу вона була в гостях у подруги Марэт в Канкуні, поїхала в 3 години дня, сказавши про погане самопочуття і втоми, її хилило в сон... (в останні дні у неї йшла напружена підготовка до запуску одного проекту). Після того, як вона сіла в машину, більше не виходила на зв'язок... Їхати близько години за кермом.⠀ ⠀ Дякую Марэт за оперативну зв'язок зі мною. Я особисто дзвоню і пишу Наталії, дзвінки не проходять ні на російську номер, ні на американський. На даний момент ми намагаємося зв'язатися з її сином і дізнатися хоч щось. Ми всі дуже переживаємо, щоб нічого не сталося. Як тільки будуть новини, ми вам обов'язково повідомимо. Ян Трунцев, PR-директор Наталії Андрейченко

Публікація від Наталя Андрейченко (@natalya_andreychenko)

Наталії Андрійченко 63 роки. Вона прославилася завдяки головній ролі в популярному радянському фільмі «Мері Поппінс, до побачення». На її рахунку ще десятки ролей, у тому числі в кінострічках «Сибіріада» і «Військово-польовий роман».