Мардж Дюсей померла у віці 83 років / Фото: instagram.com/santa_barbara_fans

Мардж Дюсей, добре знайома глядачам за серіалами "Санта Барбара", "Дні нашого життя", "Всі мої діти" померла у вівторок, 28 січня, уві сні. Про смерть актриси повідомила її падчерка Елізабет Перін.

Читайте такожВідома DJ скоїла самогубство через невдале кохання

"Мені дуже сумно повідомляти таку новину, але моя мачуха Мардж мирно померла вчора вранці уві сні, — написала вона в facebook, — Вона була справжньою жінкою і прожила чудове життя. Її дуже любили, і за нею будуть дуже сумувати", — повідомляє НВ із посиланням на People.

Відео дня

Як повідомляється, за свою акторську кар'єру, яку Мардж Дюсей розпочала в 1967 році з фільму "Пікнік біля моря", вона зіграла в сімдесяти телешоу і мильних операх. Найчастіше їй діставалися ролі негативних персонажів. У 1995 році вона була номінована на денну премію Еммі за Кращу жіночу роль в драматичному серіалі. Номінацію їй принесла роль Александри Сполдінг у серіалі "Дороговказне світло" (1993 — 2009).

У серіалі "Санта Барбара" Мадрж Дюсей знялася у 83 епізодах (1987 — 1988) і виконала роль Памели Кепвелл Конрад, першої дружини Сі Сі Кепвелла.