Герцог і герцогиня Кембриджські взяли участь в зйомках кулінарного різдвяного телешоу / фото: instagram.com/kensingtonroyal

Королівське подружжя принц Вільям та Кейт Міддлтон взяли участь в телевізійному шоу. Подружжя разом із відомою кулінарною письменницею Меррі Беррі зайнялися приготуванням різдвяних частувань. 

Декілька фото зі зйомок шоу, яке вийде в ефір 16 грудня на телеканалі ВВС, подружжя опублікувало у себе в Instagram.

Читайте такожУ розкішній сукні від Alexander McQueen: герцогиня Кембриджська з принцом Вільямом відвідали театр (фото)

Відео дня

Одягнувшись у фартухи, герцог і герцогиня Кембриджські допомагали ведучій готувати святкові страви. Частування Вільям та Кейт готували для співробітників і добровольців благодійних організацій, які працюватимуть у свята. 

"Запрошуємо всіх приєднатися до герцогів Кембриджських і Меррі Беррі, які вирішили влаштувати свято на честь тих людей, які проведуть Різдво, допомагаючи іншим", - написали під фото герцоги.

instagram.com/kensingtonroyal

Після приготування страв Вільям та Кейт відвідали центр для безпритульних у Лондоні, який вважається одним із найбільших у країні. 

Нагадаємо, нещодавно герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон раптово скасувала свій запланований на вечір вихід у світ.

Герцог і герцогиня Кембриджські повинні були разом відвідати в Лондоні церемонію вручення премій Tusk Conservation Awards, де традиційно вшановують людей, які вносять істотний внесок в охорону дикої природи Африки. За даними ЗМІ, Кейт ні з ким було залишити дітей вдома.