Сєдокова зізналася в черговий вагітності / instagram.com/annasedokova

Українська співачка, екс-учасниця групи "ВІА Гра" Анна Сєдокова повідомила, що чекає дитину.

Читайте такожСєдокова знялася без трусів (фото)

Несподівану заяву популярна артистка зробила на своїй сторінці в Instagram.

Відео дня

Зокрема, Сєдокова відповіла на питання своєї шанувальниці про "цікаве положення". "Так", - коротко резюмувала Анна на питання "знову вагітна чи що?".

Сєдокова також опублікувала нові фото зі своїм бойфрендом латвійським баскетболістом на ім'я Яніс Тімм.

І я знаю, що це не за правилами инсты! Але через хвилини дві, я піднімуся в небо на своєму літаку і буду шалено пишатися собою і своїми людьми! Сьогодні був неймовірний день, а завтра будемо ще краще ! Таке сталося!!!!! Але не можу поки що сказати !!! А ще, поки я буду летіти, моя команда знімає круту лукбук нової колекції @lastory_store Там такі речі! Я спеціально завтра зробила дуже маленькі ціни в нашому магазині в Авіапарку в @trend_island , щоб всі, хто мріяв змогли легко і невимушено здійснити свої мрії! Ціни від 2000 рублів. На найкрутіші позиції 5000! І це буде так круто, якщо ви заберете собі І нам нічого не залишите 😂 Ось ці свитшоты як на мені теж будуть , вони з нової правила колекції і ціна 8500 , але з усього два, так що поспішайте. Я загалом дуже багато змінила в @lastory_store ! Обіцяю ставати доступнішими та якіснішими з кожним днем ! Я пишаюся своєю командою ! Пишаюся своєю родиною, яка з кожним днем стає більше!!!!! Всі ! Я злітаю !!!!!!!!! Люблю !!! P. s. І в стаканчику не кава 😂 Є що відзначити 🤗😂❤️

Публікація від ANNA SEDOKOVA (@annasedokova)

Зазначимо, що 37-річна співачка вже є мамою трьох дітей. Старшу доньку вона народила від футболіста Валентина Белькевича, другу дочку - від бізнесмена Максима Чернявського, а молодшого сина - від бізнесмена Артема Комарова.