Ілюстрація / REUTERS

Зведена сестра герцогині Сассекської Саманта Маркл, яка нещодавно заявляла, що вихід з королівської родини, був ідея Меган, знову виступила з резонансною заявою.

Як пише ТСН, у нещодавньому інтерв'ю, опублікованому у виданні Daily Star, жінка стверджує, що Меган з ревнощами ставиться до Кейт Міддлтон. Саме тому свою заяву про складання монарших обов'язків вони з Гаррі випустили напередодні дня народження герцогині Кембриджської.

За словами Саманти, це було навмисно зроблено, щоб зіпсувати Кейт день народження. 

Відео дня

"Погано, що вона оголосила про це перед днем народження Кейт. Я думаю, вона просто ревнувала чудову Кейт і хотіла привернути увагу до себе. Вона ніколи не зможе зрівнятися з нею, тому що Міддлтон - ікона!" - зауважила Маркл та додала:  "Я вражена тим, як Кейт вміє зробити так, що сукня за 200 доларів буде мати вигляд на всі два мільйони".

Також Саманта зауважила, що ще влітку Меган і Гаррі на прем'єрі фільму "Король-лев" звернулися до президента компанії The Walt Disney з проханням знайти роботу для Меган. Жінка вважає, що такі дії були непристойні і передчасні. На її думку, це потрібно було робити тільки після того, як вони офіційно відмовилися від своїх королівських ролей. 

"Це неповага до королівського протоколу. Все одно, що змінити дружину і дати свій номер телефону за обідом до того, як подати на розлучення", - порівняла дії герцогів Маркл.

Читайте такожЗМІ: Кейт Міддлтон перебуває під тиском через Меган Маркл

Нагадаємо, королівська родина заявила про бажання жити на дві країни - Британію і  Канаду у заяві про їхній із королівської родини. Таке рішення пари шокувало не тільки шанувальників пари, але і рідних принца. Але згодом королева Єлизавета ІІ все ж таки підтримала рішення подружжя відмовитися від королівських привілеїв і повідомила про "перехідний період" у цьому процесі. 

Своє рішення про Гаррі пояснив тим, що після одруження з американською акторкою Меган Маркл вони сподівалися, що продовжать служити королеві, але без державного фінансування, але це було неможливим.

Також відомо, що принц Гаррі і Меган Маркл все-таки не зможуть використовувати титули Його і Її Королівська високість. Також вони не отримуватимуть кошти на виконання своїх королівських обов'язків. Разом з цим пара зголосилася відшкодувати кошти платників податків, витрачені на реконструкцію їхнього сімейного котеджу Frogmore - він залишиться їхнім домом у Британії. Обійдеться це парі у близько 2,4 млн фунтів. Окрім того, якщо принц Гаррі та Меган Маркл ухвалили рішення вийти з королівської, то повинні повернути британським платникам податків гроші, які були витрачені на весілля. Загалом борг пари на сьогодні становить 5 млн фунтів стерлінгів.

Також королева Єлизавета ІІ позбавила онука та його дружину ролі послів молоді країн Співдружності. Подейкують, що це була одна з найулюбленіших місій подружжя.

Наразі подружжя проживає у Канаді, де вже встигли викликати незадоволення місцевих мешканців. Канадці були вимушені скласти петицію з проханням не покривати рахунки королівському подружжю за допомогою платників податків. 

Чим займаються герцоги у Канаді достеменно невідомо, однак нещодавно стало відомо, що подружжя зароблятиме собі на життя, знімаючи документальні стрічки. Пара займатиметься виробництвом і озвученням документальних фільмів на соціальні теми, зокрема, психічне здоров'я та зміна клімату. А також повідомлялося, що Меган начебто стане ведучою реаліті-шоу "I Do, Redo".

Так, герцогиня допомагатиме своїй подрузі-дизайнерці Джессіці Малроні планувати другу весільну церемонію для пар, у яких перша була невдалою через трагедію.