В інтерв'ю Макс зізнався, що самотній / скріншот

Популярний співак, чиї пісні ось уже кілька років очолюють вершини топ-чартів не тільки в Україні, але й далеко за її межами, дав відверте інтерв'ю Раміні Есхакзай для каналу «Ходят слухи». У ньому артист розповів про самотність, про життя в Лос-Анджелесі, а також про те, як вплинули на його творчість стосунки з батьком.

Читайте також"Йдіть в ср*ку": Хливнюк відповів на чутки про розлучення з дружиною (відео)

В інтерв'ю Макс зізнався, що самотній.

Відео дня

"Аналізуючи різні інтерв'ю різних артистів: і сучасних, і минулих, і тих, хто помирав від передозу наркотиків, можна побачити, що це все нещасні люди, які опинилися в пастці слави. Чи не всі, але більшість. І ось я аналізував себе і думав: «Добре. Я хочу досягти успіху, і я взагалі йду по життю і роблю те, що я роблю - чому? Тому що я це люблю, або тому, що я намагаюся піти від самотності? Або я думаю, що, якщо я це отримаю або стану тим, ким я завжди хотів стати, я стану більш щасливим? Я сам собі відповідаю на це питання, що ні. Я не стану такою людиною. Щастя – це те, що народжується всередині нас, - додав артист. - Це призма, через яку ми дивимося на світ", - говорить артист.

Читайте такожМакс Барських випустив нову пісню (відео)

Розмірковуючи про особисте життя і про те, що надихає його на написання пісень, Макс Барських розповів про дитячі травми, пов'язані з власним батьком, з яким, за словами артиста, їх розділяла величезна прірва.

"Дивний момент стався на зйомках кліпу «Февраль». Батько приїхав, і через величезну кількість років ми вперше стояли лицем до лиця. Я зрозумів, що давно не відчував такий емоційний дискомфорт, і під час кожної паузи йшов далеко углиб павільйону, де з мене просто лилися сльози. Як, у мене немає жодних образ, я розумію і приймаю його таким, яким він є, але дитячі травми залишилися", - розповів Барських.