Кейт Бекінсейл розповіла, як Вайнштейн назвав її "тупою п****ю" / instagram.com/katebeckinsale

Британська актриса Кейт Бекінсейл, відома за ролями в таких фільмах як «Інтуїція», «Перл-Харбор», «Інший світ» і «Ван Хельсинг», зізналася, що відчула величезне полегшення після оголошення вироку екс-продюсеру Харві Вайнштейну. При цьому вона згадала один з неприємних випадків з ним.

Читайте такожВайнштейна госпіталізували одразу після суду з болем у грудяхПро це вона написала у своєму Instagram, опублікувавши два знімки.

За її словами, на початку 2000-х продюсер наполіг на тому, щоб Кейт Бекінсейл з'явилася на прем'єрі фільму «Інтуїція», яка пройшла всього через кілька тижнів після найбільшого теракту 11 вересня 2001 року. У знак поваги до рідних та близьких загиблих Бекінсейл підібрала для виходу на червону доріжку стриманий брючний костюм білого кольору, після чого Вайнштейн засудив її за надто скромний, на його думку, вибір вбрання.

Відео дня

«Ці фотографії були зроблені на прем'єрі фільму «Інтуїція» 5 жовтня 2001 року. Тоді весь акторський склад відмовився з'являтися на заході, тому що всього за кілька тижнів до цього у Нью-Йорку була здійснена найбільша терористична атака в історії людства. Тоді все місто було охоплене панікою і скорботою, однак Харві Вайнштейн все одно наполягав на появі акторів на червоній доріжці. Ми прилетіли в Нью-Йорк і якимось чином це витримали. На наступний ранок Харві подзвонив мені та покликав до себе в гості. Він запропонував мені прийти до нього разом з донькою, щоб вона пограла разом з його донькою. Коли я прийшла, він одразу ж покликав няню, яка забрала дітей в іншу кімнату. Як тільки двері зачинилися, він почав кричати на мене: «Ти тупа п***а! Ти зіпсував мою прем'єру! Якщо я влаштовую прем'єру, ти повинна надіти обтягуючу сукню, трясти грудьми та дупою, а не виглядати як дурнувата лесбіянка!» – поділилася актриса.

Кейт Бекінсейл на прем'єрі фільму "Інтуїція" / instagram.com/katebeckinsale

Вона зазначила, що через ці нападки вона розридалася і спробувала пояснити йому, що було б недоречно з'явитися на прем'єрі у відвертій сукні в такий складний для країни момент. На що Харві Вайнштейн відповів, що йому все одно, тому що прем'єра картини для нього набагато важливіша.

Вайнштейн на прем'єрі фільм "Інтуїція" / instagram.com/katebeckinsale

«Почувши, що він сяде у в'язницю на 23 роки, я від імені всіх жінок, яких він ґвалтував, відчула величезне полегшення. Я сподіваюся, це рішення буде стримуючим фактором для всіх представників цієї та будь-якої іншої галузі. Я молюся, що одного разу в кіногалузі закінчиться зловживання владою і нарешті запанує рівноправність статей», – додала вона.

Раніше УНІАН повідомляв, що Харві Вайнштейна визнали винним у зґвалтуванні та сексуальному насильстві й засудили до 23 років ув'язнення.