Go_A готуються до "Євробачення" / stb.ua

Гурт Go_A, який повинен представляти Україну на «Євробаченні», готова написати нову пісню для участі у конкурсі в наступному році.

Читайте такожГурт Go_A представити Україну на Євробаченні в 2021 році (відео)Про це розповіла солістка гурту Катерина Павленко, пише journalist.

Як раніше повідомляв УНІАН, організатори шоу вирішили перенести конкурс на рік у зв'язку з пандемією коронавірусу, і учасники зобов'язані підготувати нові композиції до того часу.

Відео дня

За словами Катерини, зараз вони знімають відео для онлайн-вечірки europarty перед «Євробаченням»: «Ми будемо виконувати свої дві пісні, одна з них «Соловей», яку повинні були виконувати на «Євробаченні» в цьому році».

Крім цього, як зазначила співачка, під час карантину група пише альбом: «Ми не сумуємо. Ми проводимо час з користю, вдосконалюємо свої навички і працюємо над собою. Сидимо вдома, пишемо альбом... Карантин, перебування вдома, певне усамітнення – для мене це звичні умови. Іноді мене навпаки дратують ситуації, коли мені треба вийти з дому, їхати кудись, щоб вирішити якісь справи. А зараз для мене просто ідеальні умови, щоб писати нові пісні і займатися творчістю. Тому я кайфую від цього моменту».