Олена Шоптенко поділилась рідкісним фото / Фото: instagram.com/alena_shoptenko

Українська танцівниця Олена Шоптенко продемонструвала свої стрункі ноги.

На сторінці в Instagram зірка, яка ніколи не знімалася у відвертих фотосесіях, поділилася з шанувальниками доволі пікантним фото.

На чорно-білому опублікованому фото Олена позує у чорній мінісукні та босоніжках на підборах.

Відео дня

Читайте такожЕмілі Ратаковскі здивувала Instagram неймовірно пухкими губами (фото)

"Не дуже люблю короткі сукні та підбори. Не дуже люблю галасливі компанії і заходи. Віддаю перевагу сімейній вечері замість ресторану. Вихідні вдома мені подобаються більше виїзних. Чай з печивом з вершковим маслом замість келиха вина. Хороший фільм на дивані люблю більше гучної музики на вечірці. Так ось, єдине, про що я зараз мрію: коли закінчиться карантин, одягти підбори і коротку сукню зайнятися саме тим, що я не люблю", - зізналася під знімком Олена. 

Шанувальники хореографині відзначили її фото та підтримали її бажання. А більшість навіть зауважила, що теж бажає після карантину відірватися по повній.

"Олено, ви ідеальні в будь-якому одязі", "Несподівано! Ви дуже гарна", "Вам дуже личать підбори і міні, у вас ідеальне тіло!", "Так! Мені теж прям дуже хочеться, коли закінчиться карантин піти на дискотеку", - писали у коментарях підписники знаменитості. 

Як повідомляв раніше УНІАН, співачка Надя Дорофєєва разом з чоловіком Володимиром Дантесом влаштували собі вдома цікаву фотосесію через веб-камеру - це спецпроект Mozgientertainment і журналу ELLE.