Анна Трінчер похвалилася подарунком на весілля / Фото - instagram.com

Українська співачка, актриса і блогерка Анна Трінчер розповіла, який найдорожчий подарунок отримала на весілля. За словами зірки, її мама подарувала їм з Олександром Волошиним квартиру в новобудові. 

Знаменитість не назвала вартість такого подарунка, зате зазначила, що поки вони з чоловіком планують здавати цю квартиру, щоб у них був пасивний дохід.

"Моя мама нам подарувала квартиру. Це 60 квадратів, новобудова. Там повністю вже є ремонт, вона вже здана. Ми поки просто з неї будемо заробляти гроші", - сказала Анна в програмі "Слава+Таня".

А ось Олександр Волошин розповів, як вони оплачували скромне весілля. За його словами, в основному все було по бартеру, в тому числі і розкішна сукня нареченої. Він додав, що якісь витрати брала на себе Аня, а щось вони відправляла на оплату йому.

Весілля Анни Трінчер та Олександра Волошина

Зірка серіалу "Школа" Анна Трінчер і блогер Олександр Волошин повідомили про те, що збираються одружитися ще восени 2021 року. Тоді Саша зробив дуже романтичну пропозицію, влаштувавши байкерську тусовку. 

Через повномасштабне вторгнення РФ в Україну пара довго відкладала своє одруження. У підсумку вони одружилися 25 вересня 2022 року. 

Вас також можуть зацікавити новини: